Марин Найденов

ПЛАНИНСКИ ВОДАЧ

Казвам се Марин и вече повече от 20 години обикалям родните ни планини на лов за прекрасни картини, нарисувани от най-великия Художник.

Обичам изкуството и красотата, но въпреки уникалните творчески гении, до които съм се докоснал, нищо не може да се сравни с естествената хармония, цветове, дълбочина и необятност, които майката Природа може да ни представи. И всичко това, плюс невероятното усещане за безкрайна свобода, е концентрирано като че ли най-много в Планината.


Преди години тръгнах към Мальовица и… там си останах.


Колкото повече после обикалях, всъщност разбирах на колко малка част от планините човек има възможност да се наслади в един живот. Затова моят естествен път се оказа създаването на общност за споделяне на тези прекрасни преживявавия, която нарекох „По пътя с Марин“.

Представям ви организираните от мен походи, преходи, екскурзии или разходки винаги предлагащи нещо, което мен ме е докоснало, впечатлило и което бих искал да споделя и с вас. И най- голямата ми награда би била да видя блясъка в очите ви, когато се потопите в цялата картина събрана в Планината…

Заповядайте по пътя с мен!

Квалификация

Марин Найденов Найденов – правоспособен планински водач, лицензиран от Министерството на туризма с идентификационна карта № В-00306.